Javno povabilo k prijavi inovacij za predstavitev na 10. Slovenskem forumu inovacij

Namen javnega povabila je izbor 45 inovacij za predstavitev na 10. Slovenskem forumu inovacij, javna razglasitev slovenske inovacije leta 2015 ter podelitev posebnih priznanj po posameznih kategorijah. Rok za oddajo prijav je do prejetja prvih 150 prijav oz. najkasneje 4. oktober 2015, do 23:59 ure.

Slovenski forum inovacij je poslovni dogodek, na katerem predstavimo najbolj perspektivne slovenske inovacije. Poslovni dogodek vsako leto obišče 2.000 podjetnikov, razvojnikov, raziskovalcev, inovatorjev, managerjev, predstavnikov podpornih institucij, novinarjev in tistih, ki se spogledujejo s podjetniško potjo, zato je ena izmed ključnih prednosti sodelovanja na dogodku v pridobivanju poslovnih stikov in mreženju.

Z desetim jubilejem Slovenski forum inovacij postaja mednarodna prireditev z vključevanjem poslovne in investicijske javnosti iz območja osrednje in jugovzhodne Evrope. Vizija foruma je, da dogodek postane ena od pomembnejših inovacijsko-investicijskih prireditev v tem delu Evrope, s tem pa prispeva k vzpostavljanju poslovnih vezi med slovenskim in tujim inovativnim potencialom.

10. Slovenski forum inovacij bo potekal 17. in 18. novembra 2015 v Šempetru pri Gorici v Športnem centru HIT.

Namen javnega povabila

Namen javnega povabila je izbor 45 inovacij za predstavitev na 10. Slovenskem forumu inovacij, javna razglasitev slovenske inovacije leta 2015 ter podelitev posebnih priznanj v naslednjih kategorijah:

  • inovacija posameznika ali skupine posameznikov,
  • inovacija mikro podjetja,
  • inovacija malega podjetja,
  • inovacija srednjega ali velikega podjetja,
  • Podeljeno bo tudi posebno priznanje za inovacijo z družbenim učinkom.

SPIRIT Slovenija, javna agencija bo javno objavila izbrane inovacije in na sami prireditvi ter podelila posebna priznanja. Vsem prejemnikom priznanj bomo po zaključenem izboru omogočili brezplačno predstavitev v medijih in s tem zagotovili dodatno javno promocijo njihove inovacije ter priznanje njihovim dosežkom.

Pogoji za sodelovanje

Več o pogojih za sodelovanje najdete v javnem povabilu.

Prijave

Rok za oddajo prijav je do prejetja prvih 150 prijav oz. najkasneje 4. oktober 2015, do 23:59 ure. SPIRIT Slovenija, javna agencija bo sprejela v ocenjevanje prvih 150 prijav po načelu časovnega prispetja prijav. Za veljavno prijavo se šteje elektronska prijava, oddana s pomočjo spletnega prijavnega obrazca, ki je dostopen na www.foruminovacij.si. Prijavitelj ima možnost spreminjanja in dopolnjevanja prijave do roka za oddajo prijave. Po 4. 10. 2015 dopolnitve prijave niso več možne.

Nazaj | Arhiv