Brezplačna praktična delavnica "Kako narediti dobro fotografijo?"

22.03.2019

Ljudje kupujemo z očmi. V oglaševanju velja, da slika pove več kot tisoč besed. Zato je fotografija tista, ki mora prepričati kupca, da je izdelek vreden pozornosti in nakupa.

Danes se že velik del prodaje odvija po spletu, veliko priložnost predstavljajo socialna omrežja, kot je Facebook, Instagram, Pinterest, itd. Dobra fotografija lahko bistveno poveča možnost prodaje vaših izdelkov ali storitve. Naučite se drobnih trikov, kako ustvariti s preprostim fotoaparatom dobro fotografijo!

Rokodelce in turistične ponudnike iz območja Srca Slovenije vabimo na brezplačno praktično delavnico »KAKO NAREDITI DOBRO FOTOGRAFIJO«, ki bo v četrtek, 28. marca 2019, od 17. do 19. ure v Mestnem muzeju Litija (Cesta komandanta Staneta 2, Litija). Število mest je omejeno, zato pohitite s prijavo! 

Z nami bo vrhunski fotograf Matej Povše, eden najbolj prepoznavnih fotografov v slovenskem prostoru, dobitnik številnih prestižnih nagrad in soustvarjalec Srca Slovenije.

S seboj prinesite: telefon z možnostjo fotografiranja, kakšen svoj izdelek, ki ga želite na delavnici fotografirati; kakšno podlago ali dodatke za ozadje; digitalni fotoaparat (če ga imate); lastno foto opremo (če jo imate) za nasvete, kako jo najbolje uporabiti; nekaj svojih fotografij (lahko so na vašem telefonu), če želite povratne informacije.

Prosim, da svojo udeležbo potrdite do srede, 27. marca 2019, na elektronski naslov mija.bokal@razvoj.si ali po telefonu 01 896 27 13. Veselimo se srečanja z vami!Nazaj | Arhiv