7. slovenski forum inovacij

19.11.2012

Javna agencija Republike Slovenije za podjetništvo in tuje investicije skupaj z Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologijo organizira 7. Slovenski forum inovacij, ki bo 26.11.2012 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

Živimo v času nenehnih sprememb in prilagajanj, ki nam jih narekuje vse hitrejši življenjski tempo. Posamezniki in družba kot celota še nikoli nismo imeli toliko možnosti za oblikovanje svojega življenja kot danes. Pri tem so v preteklosti in prepričani smo, da bodo v prihodnje še pomembnejšo vlogo igrale inovacije, ki so ne le v lokalnem, ampak v globalnem smislu izrednega pomena za gospodarski in družbeni razvoj.  

Slovenski forum inovacij naj ne bo le bleščeča razstava najboljših inovacij, ampak tudi stičišče idej, kapitala in širše javnosti, ki izžareva želeni napredek in uspeh pri razumevanju, spodbujanju in pomoči slovenskim inovatorjem s strani podpornih inštitucij in države. 

Zato vas vljudno vabimo, da se v znak podpore slovenski inovativnosti udeležite slavnostne otvoritve največjega dogodka slovenskih inovatorjev, ki bo 26.11. ob 10. uri ter slavnostne podelitve priznanj najboljšim inovatorjem, ki bo istega dne ob 18.00 uri.

Prosimo za vašo potrditev udeležbe na elektronski naslov sfi@japti.si

7.SFI

Nazaj | Arhiv