7. Podjetniški dnevi!

03.09.2014

Podjetje Data d.o.o. v sodelovanju s Tehnološkim parkom Ljubljana že 7. organizira Dneve podjetništva. V dveh dneh raznolikega dogajanja se bo tudi letos zvrstilo večje število brezplačnih predavanj. Namen podjetniških dni je druženje, izmenjava informacij ter izkušenj, vsak dan pa bo posvečen drugemu sklopu aktualnih podjetniških tem.

Podjetniški dneviPredavanja se bodo odvijala od 06. – 07. oktobra 2014 v Tehnološkem parku v Ljubljani v stavbi B.

Prvi dan bo ponudil širok nabor zanimivih in predvsem aktualnih tem, saj bomo med drugim obravnavali pomen dizajna, spoznali različne metode plačevanja na spletu in pomen poslovanja prek spleten trgovine, dotaknili pa se bomo tudi družbenih omrežij. Tema drugega dne je bolj finančno obarvana, posvetili pa se bomo tudi davkom in pravnim temam, npr. intelektualni lastnini.

Dogodek vsako leto obišče več kot 1800 udeležencev. Vsakokrat se dogodka udeleži veliko število študentov, mladih in potencialnih podjetnikov, že obstoječih podjetij, ki bi radi razširili svoje podjetniško znanje ter predstavnikov uveljavljenih podjetij in javnih ustanov.

Tudi letos bo dogodek potekal v okviru projekta INO, ki ga sofinancira Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo.

Prijave na 7. Dneve podjetništva 2014 se bodo odprle naslednji teden!

Vir: Data d.o.o. in Tehnološki park Ljubljana

Nazaj | Arhiv