VEM - "Vse na enem mestu" za podjetnike tudi v letu 2012

01.02.2012

Tudi v letu 2012 bo Center za razvoj Litija opravljal storitve točke VEM (»Vse na enem mestu«), na kateri lahko podjetniki brezplačno registrirajo s.p., ustanovijo lastno podjetje ali naredijo spremembe dejavnosti podjetja. Točka VEM je na sedežu Centra na Kidričevi 1 v Litiji. Center se dogovarja tudi za nadaljevanje delovanja točk v Grosupljem ter v Ivančni Gorici, v občini Domžale pa v letu 2012 točke VEM ne bo več.

Točka VEM

Točke VEM v okviru Centra za razvoj Litija so v letih 2010 in 2011 uspešno delovale v Domžalah, Litiji in Grosupljem. V sklopu vseh treh točk so naši sodelavci v lanskem letu registrirali 279 samostojnih podjetnikov in 43 družb z omejeno odgovornostjo, izvedli so 1190 svetovanj potencialnim podjetnikom, podjetnikom začetnikom ali že delujočim podjetjem. Izvedenih je bilo tudi 35 podjetniških delavnic za osnovnošolce, dijake, potencialne podjetnike in delujoče podjetnike, katerih se je udeležilo 575 udeležencev . 

Storitve točke VEM izvajamo na sedežu Centra za razvoj Litija na Kidričevi 1 v Litiji, potekajo pa tudi pogovori za izvajanje storitev v Ivančni Gorici in v Grosupljem. Občina Domžale se je odločila, da storitev točke VEM v letošnjem letu ne bo izvajala. 

Tudi majhni lahko ujamejo veliko ribo

Nazaj | Arhiv